ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Кои са артикулите, които мога да поръчвам?

В “Декор Гарден” могат да се поръчат всички изделия описани в сайта. Ако изделието е налично се опакова и изпраща до Вас. Ако не е налично се започва изработка, която отнема от 2 до 4 седмици, след което се изпраща до Вас.

Важно! За направата на изделията се следва технологичен процес от наливане, съхнене, обработка и рисуване, което отнема определено време. За това Ви препоръчваме да поръчате по-рано за да са на време при Вас избраните изделия.

Как мога да се информирам за статуса на моята поръчка?

Можете да звъннете на някой от долупосочените номера за повече информация относно вашата поръчка, или да пишете имейл на décor_garden@abv.bg

Тел: 0878961136 / 0887984818

Срокът ни на производство на поръчки е няколко седмици, за това ви съветваме да направите поръчка предварително за да са навреме при вас изделията.

Мога ли да поръчам онлайн и да взема поръчката директно от магазина?

Към момента предлагаме услугата „Поръчай и вземи“ за магазин ни в гр. Севлиево. Ако изделието е налично можете да го вземате на същия или следващия ден. Ако не е налично се изработва и опакова, а ние се свързваме с Вас за да Ви информираме кога можете да го вземете.

Мога ли да заявя доставка до офис на куриер?

Да, можете.

Има ли лимит за минимална или максимална поръчка?

Не, няма.

Доставки правите ли?

Да, извършваме доставки. Доставката може да се организира със собствен транспорт, което е най-сигурният начин за доставка. Тарифата зависи от Вашата поръчка. Ориентировъчна цена можете да получите като звъннете на някой от посочените номера или пишете запитване във страницата ни във фейсбук или на имейл адрес décor_garden@abv.bg

Също така можем да организираме транспорт чрез куриерска фирма Еконт и Транспрес. Ако имаме поръчката в наличност, доставката се извършва от врата до врата за 2-3 работни дни в цялата страна в зависимост от графика за разнос на конкретното населено място.

Камионите на Транспрес са големи и обичайно са оборудвани с падащ борд и палетна количка за улеснено разтоварване и местене на палето. За да се разтовари палето до външната врата, трябва да има физически лесен достъп до мястото на разтоварване. Алтернативата е разтоварване на най-близката улица с възможен достъп и маневриране на камиона.

Куриерската услуга е до външата врата на къщата или до уличния вход на блока. Шофьорът е само един и не е длъжен да премества палетата. Палетната количка не може да минава, ако има стъпала, бордюри или прагове, както и по трева.

Доставката може също така да се осъществи с куриерска служба Еконт, като процеса за доставка е същият като при Транспрес. Цената на доставката зависи от количеството и вида на изделието, което се транспортира. За да няма допълнително оскъпяване на доставката, насърчаваме Ви да платите по банков път, за да не се начислява такса наложен платеж върху пратката.

Преди да експедираме поръчката от нашата база в гр. Севлиево, винаги съгласуваме предварително с клиента кога ще е най-удобния работен ден за получаване на доставката.

Разбира се, клиентът може да организира свой транспорт и да вземе стоката директно от нас в базата ни в гр. Севлиево.

Ориентировъчна цена можете да получите като звъннете на някой от посочените номера или пишете запитване във страницата ни във фейсбук или на имейл адрес décor_garden@abv.bg

Каква е цената за доставка на продукти, закупени от магазина?

Цената на доставката зависи от продукта в опаковано състояние (палет). За да няма допълнително оскъпяване на доставката, насърчаваме Ви да платите по банков път, за да не се начислява такса наложен платеж върху пратката. Ориентировъчна цена можете да получите като звъннете на някой от посочените номера или пишете запитване във страницата ни във фейсбук или на имейл адрес décor_garden@abv.bg

Тел: 0878961136 / 0887984818

В какъв срок ще бъде доставена моята поръчка?

Важно! За направата на изделията се следва технологичен процес от наливане, съхнене, обработка и рисуване, което отнема определено време. За това Ви препоръчваме да поръчате по-рано за да са на време при Вас избраните изделия.

Сроковете за доставка до адрес в цяла България зависи от това дали поръчката ви е налична или не. Ако е налична може да е при вас в рамките на 1-2 дена. Ако не е налична, зависи от това кога се изработи изделието, което може да отнеме от 2-4 седмици. След изработката, изделието се пакетира и веднага се изпраща до Вас.

Какви са начините за плащане?

До момента можете да платите по следните начини:

  1. В брой на място в обекта ни в гр. Севлиево
  2. С карта на място в обекта ни в гр. Севлиево
  3. С наложен платеж при изпращане с куриер
  4. На изплащане с УниКредит Булбанк
  5. С EasyPay
  6. По банков път на следната сметка:

IBAN: BG05STSA93000020624431

BIC: STSABGSF

Мога ли да закупя продукт на изплащане?

Да, можете да вземете изделие на изплащане, като в момента работим с Уникредит Булбанк.

За повече информация, можете да ни пишете имейл на decor_garden@abv.bg, във фейсбук страницата ни @decorgardenn, или да звъннете на някой от долупосочените номера.

тел: 0887984818 / 0878961136

Как мога да отменя поръчка?

Можете да отмените поръчка в рамките на 24 часа от момента, в който е направена  като ни уведомите чрез e-mail до décor_garden@abv.bg. Моля да посочите вашите имена и артикули, които отказвате.

Получих пратката, но не намирам инструкциите за сглобяване.

Можете да ни пишете имейл, на който да Ви изпратим схема за сглобяване.

Какво трябва да направя, за да мога да направя поръчка онлайн като бизнес клиент?

Фирмата дава възможност за поръчка от юридически лица и издаване на фактура.
Ако имате друго специфично запитване, моля, пишете ни на следния e mail: décor_garden@abv.bg

Предлагате ли ваучер за подарък?

Да, можете да закупите ваучер за подарък на стойност 50, 100, 150 и 200, 250 и 300лв.

Всички продукти ли са налични?

Стараем се, но не винаги разполагаме от всички продукти в наличност. Молим ви преди да дойдете на място или преди да изпратите транспорт за вдигане на стоката, да се свържете с нас, за да потвърдим готовността на поръчката.

Как са опаковани изделията?

Основният ни начин на окомплектоване на поръчка е върху палет, в зависимост от размера на изделието като най-често е стандартно европале с размери 80/120см. Подсигуряваме със стиропор, стреч фолио, картон и чембери. 

 
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ във ФЕЙСБУК