НАЧИН НА ПОРЪЧКА

Уважаеми клиенти, имате свобода да направите вашата поръчка по някой от изброените начини, удобни за вас. След като харесате изделие можете да звъннете на някой от посочените номера, или да поръчате по имейл.

  1. Можете да поръчате продукт от нашият сайт в секция “Контакти” като си напишете две имена, имейл и телефонен номер в полетата предназначени за това. След като попълните полетата и натиснете бутона „Изпращане“, наш служител ще се върже с Вас за уточняване на подробностите-време за изработка и начин на доставка. Когато поръчката Ви е готова се изпраща от нас с посоченият от Вас куриер.
  2. Следващият начин по който можете да направите поръчка и чрез обаждане по телефона. Номера на телефона на който можете да направите поръчка е изписан в горната част на сайта в ляво от имейл адреса ни.
  3. Също така може да направите поръчка като ни изпратите имейл на décor_garden@abv.bg, в който посочвате каталожния номер на продукта, вашите имена, телефонен номер и/ или имейл, и данни за доставка.
  4. Можете да поръчате продукт който сте харесали в нашият сайт и на място в магазина, който се намира  на адрес: ул. Магистрална 2Е – Главен път София-Варна (Срещу завод за керамика “Идеал Стандарт”)

Ново! Вече можете да купите изделия от нас и на изплащане! Свържете се с нас за повече информация.

Важно! За направата на изделията се следва технологичен процес от наливане, съхнене, обработка и рисуване, което отнема време. За това Ви препоръчваме да поръчате по-рано за да са на време избраните от Вас изделия.

Важно! Цените, посочени на сайта НЕ включват разходите за доставка които са за сметка на купувача. В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, потребителят/клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа.

 
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

във ФЕЙСБУК