КАК ДА ПОРЪЧАМ?

   

  Уважаеми клиенти, имате свободата да направите вашата поръчка по някой от изброените начини, удобни за вас. След като намерите перфектното за Вас изделие, можете да изберете някой от следните начини за поръчка, като цитирате каталожният номер на желаното от Вас изделие.

 

 1. Можете да поръчате продукт от нашият сайт в секция “Контакти” като попълните полетата предназначени за това. Попълнете вашите имена, населено място, каталожен номер, количество и цвят на желаният артикул. След като попълните полетата и натиснете бутона „Изпращане“, а наш служител ще се върже с Вас за уточняване на подробностите.
 2. Можете да звъннете на някой от посочените номера 0887984818 / 0878961136.
 3. Може да ни изпратите имейл на décor_garden@abv.bg, в който посочвате каталожния номер на продукта, вашите имена, телефонен номер и/или имейл.
 4. Можете да поръчате продукт който сте харесали в нашият сайт и на място в магазина, който се намира  на адрес: ул. Магистрална 2Е – Главен път София-Варна (Срещу завод за керамика “Идеал Стандарт”).

 

Поставяне на заявка и уточняване на детайли

 

След като направите Вашата заявка, ще се свържем с Вас за да уточним подробностите покрай поръчката (цвят, време за изработка, начин на доставка, начин на плащане). Ако изделието не е в наличност, то следва да се изработи. Изработката следва строг технологичен процес, който НЕ МОЖЕ да се скъси. За това Ви съветваме да направите Вашата заявка от 2 седмици до 1 месец предварително, в зависимост от датата, на която ще желаете те да са при Вас! Изпълнението на заявката зависи от фактори като: брой поръчани изделия, вид изделие, цвят, и др.

Желателно е да се направи авансово плащане от 50%, за да започнем работа по поръчката Ви. Ако сте на място в нашият обект, се издава бележка, че сте внесли капаро. Ако не сте на място, се изработва проформа фактура, където са посочени банковите данни на фирмата за плащане, и се изпраща до Вас на имейл.

 

! Транспорт !

 

Когато поръчката Ви е готова, ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим задействането на процеса по доставката. Поръчката пристига при вас опакована на палет по посочения от Вас метод и изисквания. Тя може да бъде по някой от следните начини:

 1. Доставката може да се изпълни с куриерска служба Еконт или Транспрес. Цената на доставката НЕ е фиксирана и зависи от броят изделия, които поръчате, тяхната големина, и населеното място. Тъй като куриерските службите увеличават цената на доставката при плащане с наложен платеж, насърчаваме ви да направите плащането си по банков път за да не се оскъпи допълнително доставката.
 2. Пратката може да бъде закарана и с частен транспорт на фиксирана цена на километър в зависимост от големината на поръчката. 
 3. Също така, можете да си вземете поръчката със собствен транспорт от нашият магазин в гр. Севлиево.

Ако желаете информация относно цената на доставката преди да сте направили заявка, моля свържете се с нас по някой от горепосочените методи. Цитирайте каталожен номер, количество, както и населеното място за доставка. След уточняване на детайлите по доставката, поръчката се изпраща до Вас. 

 

Монтаж

 

Цената на изделинето НЕ включва транспорт и монтаж. При желание за монтаж, вие следва да заплатите всички разноски по процеса, включително пътни разходи, материали, нощувки и работа. По тази причина Ви съветваме да намерите монтажници във Вашият район ако става дума за голям фонтан. В останалите случаи можете го сглобите сами по предоставена схема и детайли за монтаж. Ние предоставяме схеми за монтаж на различните изделия, както и консултация по детайлите на монтажа за максимално улесняване на работата.

 

Начин на плащане

Можете да платите по някой от следните начини

 1. В брой на място в обекта ни в гр. Севлиево
 2. С карта на място в обекта ни в гр. Севлиево
 3. С наложен платеж при изпращане с куриер
 4. На изплащане с УниКредит Булбанк
 5. С EasyPay
 6. По банков път на следната сметка:

IBAN: BG05STSA93000020624431

BIC: STSABGSF

Важно! За направата на изделията се следва технологичен процес от наливане, съхнене, обработка и рисуване, което отнема време. По тази причина Ви препоръчваме да направите Вашата заявка минимум 2 седмици до 1 месец предварително за да са на време избраните от Вас изделия.

Важно! Цените, посочени на сайта НЕ включват разходите за доставка които са за сметка на купувача. Също така, цената на доставкщата НЕ е фиксирана и зависи от заявката Ви! В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, потребителят/клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа.

Ново! Вече можете да купите изделия от нас и на изплащане! Свържете се с нас за повече информация.

 
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ във ФЕЙСБУК