ЗА НАС

Водеща фирма за производство на декоративни бетонови отливки!

Една от водещите фирми за производство и продажба на декоративни бетонови отливки е Декор Гарден, гр. Севлиево. Компанията е с дългогодишен опит на пазара за градинска мебел и екестериорно оформление и може да ви предложи изключително голямо разнообразие от продукти, предназначени за градината, хотела или заведението ви. Особено търсени в последните няколко години са фонтаните, стилните и елегантни чешми, саксиите за външни цветя и различните видове статуетки, които Decor Garden изработва по свои проекти и дизайн.

Специалисти с над 18 годишен стаж!

Ако пък се нуждаете от нещо по-специално и специфично, то компанията може да ви предложи изработка на индивидуална поръчка спрямо вашите разбирания и желания. Декор Гарден – Севлиево е създадена през 2012 година, но в нея работят специалисти с над 18 годишен стаж в изработката, продажбата и доставката на декоративни бетонови отливки.

Продукти собствено производство!

Продуктите на компанията са познати и красят градините, хотелите и заведенията не само в страната, но и в различни съседни държави. 80% от продуктите, които се предлагат от Decor Garden са собствено производство, като едва 20% са продукти от фирми, с които компанията работи в тясно сътрудничество.

Компанията се стреми да предлага на всеки свой клиент не само качествени продукти, но градински елементи, които са съобразени със съвременните модни тенденции в областта на градинското обзавеждане.

Открито и внимателно отношение към клиента!

Това, което отличава Декор Гарден от останалите компании е най – вече откритото и внимателно отношение към всеки клиент, без значение дали става дума за поръчка и покупка на един – единствен продукт за домашната градина или за цялостно градинско или парково обзавеждане.

Защо изделия от бетон?

                Всеки човек, който притежава имот, къща или някакво друго обширно пространство, мечтае да го проектира, организира и подреди така, че да създаде обстановка, която да радва сетивата му, да му създава удобство, уют и красота, да го кара да се чувства добре. Това се постига с изграждането на различни елементи в тези територии, но неизменна част от тях е оформлението на фасадите, двора или градината. И макар от стари времена насам българинът да е намирал начини да постигне тези свои стремежи, в наши дни възможностите са многократно по-големи, разнообразни и достъпни. Днес всеки, който разполага с двор или градина, може да изгради в тях чешма или фонтан, да оформи кът за барбекю, да монтира осветление или пък да пръсне сред моравата си статуи или фигурки,  да отдели имота си с ефектна, но сигурна и здрава ограда. Всички тези възможности могат да бъдат реализирани чрез различни материали, но практиката показва, че най-търсени и предпочитани са изделията от бетон. Какво обуславя това предпочитание?

                Архитектурният бетон, използван като строителен материал, позволява да се реализират много от идеите на архитекти и дизайнери. Заради свойствата си, той е предпочитан и използван дори повече от естествените материали, а освен това ги превъзхожда заради цената си. Бетонът притежава издръжливост, устойчивост на замръзване, на резки температурни амплитуди,  има дълъг живот, а възможността да бъде покрит с цветни текстури,  позволява да добива вид, който задоволява и най-капризното изискване. Освен това бетоновите изделия имат още едно предимство – не изискват кой знае каква грижа във времето. Естествено, като всяко нещо, през няколко години те изискват поддръжка и освежаване, но тези дейности не са сложни или пък скъпи и по-скоро са сладък труд, който човек следва да положи, колкото да се убеди, че е вложил добре парите си. Трябва да се знае обаче, че изделията от бетон са тежки и това обуславя необходимостта преди поставянето им да бъде изграден фундамент или основа.

                Българският пазар отдавна предлага декоративни изделия от бетон и множеството фирми, които ги произвеждат, са познати на потребителите. За нас е ясно, че българинът има високи изисквания, на които трябва да се отговори подобаващо, защото преди да направи реална покупка, потребителят търси и проучва различните производители.

Защо да се свържете с нас?

                „Декор-гарден” ЕООД е дългогодишен производител на градинско и парково оборудване, един от пионерите в този бранш в България. Технологията на производство се развива в годините и не отстъпва на тези в европейските фирми. Всяка новост или подобрение в бранша се следят и въвеждат в производствения процес. Във фирмата работи персонал с богат опит в бетонолеенето, който спазва технологичните изисквания и държи на високото качество на изделията. Поради спецификата на производството, след отливането на формите, обработката нататък е ръчна и това само по себе си предполага, че човешкият фактор е доминиращ. Това обуславя и факта, че във всяко изделие всеки работник е вложил и частица от себе си, за да придаде на крайния продукт онзи вид, в който той спокойно може да бъде предложен за продажба.

Производствената и търговската дейност на фирмата са в тясно сътрудничество с клиенти на дребно и търговци на едро. Предлагаме благоприятни условия на всички клиенти – от вземането на поръчката, през производството, до бързата доставка.

Как да направите поръчка?

  • Оставете заявка на електронната поща – decor_garden@abv. bg – посочете контакти и нашият офис мениджър ще се свърже с вас незабавно
  • До адрес с предварителна уговорка по телефона, ул. „Магистрална” № 2 „Е”
  • Обадете се на телефон 0887 984 818/ 0878 961 136.

Видео

 
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ във ФЕЙСБУК